Billeder til væggen

Stigende interesse for at modernisere i hjemmet har gjort, at der er flere og flere butikker, som har et stort udvalg af dekoration til hjemmet. Det er alt ligefra interiør og møbler i håndplukket og unikt design der er gået hen og blevet populær. Og ligemeget hvad du er interesseret i, så kan du finde interiør i form af plakater fra Minida, til alle rum i din bolig. 

Hvad skal der på hvilke vægge? 

Der er plakater der passer til ethvert rum, så du let kan finde det du lige netop står og skal bruge. Der er flere forskellige stilarter, som man kan vælge imellem, så herunder kan du få lidt inspiration til hvilke stilarter man kan anvende i de forskellige rum i boligen:  

Stuen

Stuen er det sted man opholder sig mest, udover køkkenet. Det er her at man slapper af og lader op efter arbejde. Det er her familien samles i sofaen og hygger. Derfor er det også her man kan gøre det ekstra hyggeligt ved at udnytte rummets rammer og pynte rummet med søde nips, vaser, lysestager, og hyggelige plakater på væggene. Det kan være super fine blomsterbilleder, som man kan hænge 2-3 forskellige plakater ved siden af hinanden, som giver spil, men samtidig udstråler af stil. 

Køkkenet/alrum

Dette rum er der vi befinder os mest i, da det her vi laver mad, spiser og eventuelt aver lektier med vores børn. Her i dette rum, skal være lige så hyggeligt, som i stuen. Man kan i køkkenet have plakater med skrift på, som fx. opskrifter, noget der signalere noget med madlavning. 

Soveværelset

Her opholder vi os når vi skal sove, medmindre man har fjernsyn i rummet, så opholder man sig mere der. Her vil det være optimalt med abstrakte billeder på væggene, eller noget der signalere lidt omkring drømme og fantasi. 

Børneværelset

Her er det vigtigt at plakaterne er børnevenlige og noget som barnet gerne vil kigge på. Billederne skal gerne henvende sig til børn. Det kan være dyr. Dyr er altid noget børn kan lide. Find en plakat med din barns yndlingsdyr, eller måske flere. Det giver et godt spil på børneværelset. 

Teenageværelset

Minida har også produceret plakater som henvender sig til teenagere. Teenagere kan godt lide plakater, som ikke er for barnlige og heller ikke for uinteresseret. De må gerne være cool og give et smil på læben. Minida har både billeder til teenagepigen og teenagedrengen. Til teenagepigen er der super fine og moderne blomsterbilleder, samt ansigtsbilleder med godt farvespil mf. Til teenagedrengen er der nogle sjove abeplakater med henholdsvis no see, no talk og no hear, som vil falde i god jord hos enhver teenagedreng. 

Hvor finder man inspiration?

Der er rigtig mange steder hvor der er plakater og malerier til salg. Det er vigtigt at du giver dig selv tid til at finde de rigtige plakater til de rigtige rum. Inspirationen finder du ved at kigge udvalget igennem og vælge dem som du ved første øjekast kan lide. Dig dig inspirere af de forskellige stilarter, farver og motiver. Der er helt sikkert noget der falder i din smag.