dating sider

Dating kan være mange forskellige ting

Dating er noget, som de fleste af os har prøvet eller kommer til at prøve i løbet af vores liv. Dating kan både være sjovt, fantastisk, ubehageligt og helt forfærdeligt. Det afhænger helt af situationen og den person, som man ender med at sidde overfor.

Men når vi taler om dating, så taler de fleste af os nok om den helt klassiske model, hvor to personer mødes, snakker og lærer hinanden og kende, og ser, om ikke det kan føre til noget mere. Ofte unge mennesker som leder efter en at dele livet med.

De mange aspekter ved dating

Men faktisk kan dating være meget mere og være for mange flere typer af personer end bare det. For eksempel kan alle voksne mennesker date, hvad end de er 18 år gamle eller 88 år gamle. Og ikke alle former for dating behøver at have villa, vovse og volvo som endemål.

Vi mennesker vil nemlig forskellige ting, og vi har forskellige måder at leve vores liv på. Det smitter naturligvis også af på de typer af dating, som vi gerne vil dyrke. Desværre er der mange, som glemmer alle de muligheder, som de faktisk har.

På internettet findes mange former for dating

Før i tiden kunne det nemlig være enormt svært at finde ligesindede, som havde de samme ønsker og interesser som en selv. Men nu er der med internettets fremstormen blevet åbnet døre, som man nemmere kan komme i kontakt med andre, som en selv.

Online kan man således finde massevis af datingplatforme. Her kan man enten blot læse lidt om andre menneskers erfaringer, men man kan også oprette profiler og på den måde komme i gang med at møde andre og måske endda arrangere end date. Her kommer to eksempler på nye datingformer, som internettet har gjort muligt.

Sugardating – dates for betaling

Sugardating er et forholdsvis ungt begreb, men et, som allerede har skabt utrolig meget debat. Udtrykket dækker over en form for dating, hvor den ene part betaler den anden for dates og samvær gennem gaver, dyre middage og nogle gange kontant betaling.

Sugardating befinder sig i en gråzone mellem reel dating og det, som mange måske ville betegne som sexarbejde. Men selve datingkulturen er en vigtig del af processen, og her kan man bruge internettet til at møde og date folk, som gerne vil indgå i denne type af relation.

Seniordating hitter online

En anden form for dating, som virkelig har fået en opblomstring online, er dating mellem seniorer. Dette er en niche inden for dating, som mange faktisk slet ikke er klar over findes. De tror ikke, at ældre mennesker har behov for omsorg og seksuelt samvær – men det har de.

Og internettet leverer flere gode muligheder for, at de ældre mennesker kan møde hinanden. Som pensionist kommer man måske ikke så meget ud, og her er de online platforme perfekte muligheder for at få kontakt til andre mennesker på ens egen alder og i ens egen situation.