21

Frækt lingeri – Finder du lige her

Vil du som mand overraske din kvinde med et lækkert sæt lingeri – eller vil du som kvinde sætte ekstra gang i sagerne i soveværelset? Vi hjælper dig med at finde det perfekte og mest frække lingeri i alle kategorier: Alt fra det dæmpede og pikante til det mere frække og afslørende.

Når du køber frækt lingeri enten til dig selv eller som mand til din kone, er det vigtigt, at kvinden der skal bære det føler sig godt tilpas. Alle er forskellige, så om du skal starte roligt ud eller er frisk på de mest sexede sæt, er fuldstændig op til dig. Vi giver dig en guide til de smukkeste, mest sexede og afslørende lingeri sæt.

Frækt lingeri er en fantastisk måde at skabe ekstra liv i soveværelset på, og måske egentligt den bedste gave til din kæreste hvis i eksempelvis lige er flyttet.

22

Sexet og elegant

Selvom du ønsker sexet og afslørende lingeri, kan det uden tvivl gøres på en elegant og smuk måde – uden at det bliver for meget. I dette afsnit vil vi inspirere dig til hvilke muligheder du har for at klæde dig lækkert og erotisk på.

Dette sæt er utrolig elegant og feminint, men stadig hamrende sexet. En lårkort kjole med halterneck udskæring fra Red Corner med halvdelen af ryggen bar. Både foran og bagtil er den pyntet med en blondeslids fra øverst til nederst – med drapering omkring. Kjolen viser hud, men gemmer stadig lidt til fantasien for tilskueren. Den er tætsiddende og elegant – og så er den tilmed til at betale. Denne kjole er til den spinkle kvinde, da den kun fås i XS-M.

Et andet elegant og super frækt alternativ, er et smukt Cottelli korset. Du får luksus og kvalitet med dette korset fra Cottelli. Den er af sort viscose og bomuld, med flot pasform og smukke detaljer. Corsettet ligger i den dyrere ende, men du får kvalitet for pengene.

Mange forbinder korsetter med smertefuld skønhed, men med dette skal du ikke længere lide for skønheden. Det kan tilpasses, så det passer perfekt til kvindens smukke krop. Korsettet er stropløst og vil fremhæve de bare skuldre og barmen samt den slanke talje. Korsettet fås i mange størrelser, så det kan bruges af langt de fleste kvinder

En sikker vinder er også altid et smukt kropsnært sæt Rimba lingerimed selvsiddende strømper og strømpeholdere. Sættet er frækt og elegant, med smukke blonde detaljer og forførende sort. Det vil helt sikkert kunne tænde op under en fræk aften i forkælelsens tegn. Din mand vil med sikkerhed værdsætte det!

Vil du som mand derimod overraske din kvinde, vil det med stor sandsynlighed falde i god jord, hvis hun er til frækt lingeri. Dette behøver ikke kun bruges i seksuel sammenhæng, det er også fantastisk for kvinden at kunne bære under hverdagens kjoler for at styrke selvtilliden. Sættet er sexet og feminint samt til at betale!

Afslørende og forførende

Vil du gemme minimalt til fantasien, findes der naturligvis også frækt lingeri hertil.

Denne Mandy Mystery Linenet catsuit overlader minimalt til fantasien. Dragten er afslørende og sexet! Den vil med garanti glæde din partner og sætte godt gang i en fræk aften. Dragten fås i sort og rød: Begge meget sexede og erotiske farver. Den er sømløs, hvilket tilmed gør den behagelig at have på og gør looket gennemført. De store netmasker viser meget hud, hvilket virker pirrende og sensuelt. Det eneste der er dækket delvist til, er kvindens bryst. Den er så fantastisk lavet, at du kan beholde den på både før og under sex. Din partner vil med garanti sætte pris på at kunne komme problemfrit til!

Et andet frækt eksempel er denne blonde natkjole fra Rimba. De gennemsigtige blonder på både kjole og den tilhørende g-streng, overlader ikke meget til fantasien. Sættet er utrolig frækt, men stadig meget feminint og elegant. Det er velegnet til en fræk aften med din partner, men i særdeleshed også til at sove i. Ryggen er næsten bar med snore på kryds. Fantastisk til en forførende og pirrende aften! Dette sæt findes i str. S-XL, hvorfor langt de fleste kvinder altså vil kunne få glæde af det.

Hvis du er til udfordrende og frækt lingeri, vil dette Cottelli bundløs blonde BH sætmed garanti falde i din smag. Bagtil er sættet ikke andet end snore og fortil er det kun lige kønnet og brysterne der er dækket til. BH delen kan klipses op, så brystet kommer frem – uden at tage resten af. I bunden af trusserne er der fri adgang til kvindens køn, hvilket gør det endnu mere pirrende. Fantastisk til en fræk aften. Påfør dig sættet under tøjet, når du skal i byen og lad din partner vide det: Deet vil drive ham til vanvid hele aftenen! Måske han ikke kan vente helt til I er hjemme igen?

Smuk og fræk med former

Lækkert lingeri skal være for alle og der findes også et hav af muligheder for kvinder med former. Fremhæv det bedste ved din krop med det rigtige sæt lingeri.

Et fantastisk sæt lingeri til plussize kvinder er denne frække blonde bodystocking m. matchende strømper. De gennemsigtige sorte blonder viser en masse hud og er perfekt til en forførende aften. Fortil har den en dyb v-skæring, elegant dekoreret med blonder og tynde snore – og fremhæver barmen. Den holdes oppe af halterneck, som er med til at gøre den unik og elegant. Dette sæt vil med garanti glæde din partner, da det ikke gemmer meget til fantasien.

Et andet elegant alternativ er denne smukke mini blondekjole med matchende trusser. Kjolen holdes oppe af tynde stropper og gemmer heller ikke meget til fantasien med de gennemsigtige sorte blonder. Denne kan med fordel suppleres med et par selvsiddende strømper og en dybrød læbestift.

Frækt lingeri er en fantastisk måde at styrke selvtilliden i soveværelset på samt tænde op under gnisten igen. Der findes et hav af muligheder og dette er naturligvis blot et udpluk til inspiration. Lingeri er for alle kvinder, der ønsker at fremhæve de bedste egenskaber ved hendes krop og gøre lidt ekstra ud af en fræk aften.

Kilde: eue.dk