Par

Giv parforholdet et friskt pust – selv når corona skiller jer

Den nuværende pandemi har haft en voldsom og gennemgribende effekt på mange ting i hverdagen.

En af de forskelle, der ikke diskuteres særligt tit i medierne, men som for adskillige par ude i de danske hjem føles monumental, er hvorledes millioner af par i disse tider er nødsaget til at måtte undvære hinanden af forskellige årsager – måske er det af frygt, hvis den ene part af forholdet er særligt udsat, eller blot fordi forholdet går på tværs af landegrænser.

Hvad end den lille faktor der skiller jer måtte være, befinder I jer nu i en Romeo og Julie situation, hvor det ikke er skæbnen, der hindrer fysisk kontakt, men sundhedsrestriktioner.

Online date-aftener er den nye virkelighed

At I ikke kan være sammen fysisk, betyder ikke at jeres forhold behøver falme. Tværtimod, er dette en tid hvor der er vigtigt at tænke positivt og finde måder hvorpå i kan holde forholdet stærkt.

Et råd der også nævnes i ”Alt om Psykologi” er hvor vigtig en rolle den rette kommunikation spiller. Det er vigtigt ikke at koge jeres forhold ned til chatbeskeder og SMS’er inden sengetid, selv hvis hverdagen er blevet uforudsigelig.

Online date-aftener er en mulig løsning på ovenstående problematik, der ligeledes kan give jeres hverdag mere rutine: Aftal at mødes over webcam 1 til 5 gange om ugen til diverse aktiviteter, såsom at se en film eller diskutere, hvad der er sket på jobbet.

Det visuelle

Hvorfor ikke udnytte at vi er i en tid, hvor webcams eksisterer? Hvis det kommunikative dækker behovet for auditivt samvær, så kan webcamet let anvendes til at spice parforholdet op, selv hvis I ikke kan være fysisk sammen.

Forkæl dig selv (og din partner) og introducer nogle sjove redskaber til jeres online dates. Det behøver ikke starte stort eller overvældende: Eksperimenter og find ud af, hvad du er komfortabel med at dele med partneren.

Start eventuelt småt med noget, der kan være en sjov lille overraskelse. Bundløse trusser er et godt sted at starte – de er både diskrete, lette at skjule og beslutter du bagefter, at den slags har du ikke lyst til over webcam, er det ikke et større monetært tab at smide dem i skraldespanden. Føler du dig nysgerrig, så find dem her.

Inviter gerne din partner med på en online shoppingtur og diskuter, hvad I godt kunne tænke jer at anvende på jeres spicy date-aftener.