bus udlejning i aarhus
bus udlejning i aarhus

Kør landet rundt i bus

At rejse er at leve. Sådan sagde H.C. Andersen om at rejse rundt. Dengang foregik det som regel med hestevogn, men den dag i dag er det betydeligt lettere. Fly og tog er populære transportmidler, men kører kun faste ruter, der ikke altid passer ind i planlægningen. Hvis I er mange, der skal ud i det blå, kan det være fordelagtigt at bestille en bus med chauffør, til at køre jer rundt. Så har I frihed til at køre til jeres destination, når det lige passer jer. Men man kan bestille bus til mange ting.

Bestil bus til turen

Mange pensionister nyder godt af at køre med bus rundt til diverse seværdigheder i landet. Man kan for eksempel tage på en storbytur og se Den Lille Havfrue i København, Aros i Aarhus eller Mennesket ved havet ved Esbjerg.

Uanset hvad eller hvor jeres destination er, kan man bestille en bus i det. Og at leje bus i Aarhus er nemt med denne hjemmeside. Her kan I vælge hvilken type bus, I gerne vil med, og så finder de et godt tilbud til jer. Disse tilbyder tilmed ture til udlandet og hjemrejse på en senere dag.
Ellers kan man bestille bus til konfirmanderne, så de kan komme på blå mandag og få brugt nogle af de penge, de har fået.
Studenterturen bliver også nemmere med en bus, og især hvis eleverne bor langt fra hinanden, går det betydeligt hurtigere med bus end med hestevogn. Og man kan nemmere holde varmen og holde sig tør i en bus, hvis vejret ikke skulle være med jer.

Universitetet er også en oase af muligheder, hvis man leder efter en studietur i bus. Der er altid mange oplæg og foredrag rundt i landet, som man kan tage til. Hvis du leder efter uddannelse, kan en tur forbi Akademiet være en god idé, hvis du interesserer dig for salg og business.

Hvad du skal vide om at bestille bus

Inden I bestiller bus, skal I selvfølgelig bestemme hvor I vil hen og hvornår I vil rejse. Så kan I begynde at kontakte dem, I vil have med, for at finde ud af hvor mange, der skal med. Det gør det nemmere at finde ud af, hvilken type bus I skal bestille. Derefter kan I klikke ind på forskellige hjemmesider, for at finde det bedste tilbud til jer. Mange hjemmesider giver jer også mulighed for at sætte jeres tur i udbud, så busselskaber kan byde ind på jeres tur. Hvis I har tid til det, kan I vente på at der er flere, der har budt ind på rejsen, og så vælge den billigste eller den, der har fået bedst anmeldelser.
Husk også at bestille en bus, hvor I ikke skal rydde op bagefter, hvis I ønsker det. Det koster lidt mere, men så slipper I for at bruge tid på oprydning.
Nogle busselskaber tilbyder også at man lejer en af deres busser, hvilket kan være en fordel, hvis I selv kender en chauffør.
Så se at komme afsted!